PALVELUT

Huolenpitoa sinun silmiesi tähden

Askarruttaako jokin näkemisessä? Olisiko taas silmien vuosihuollon aika? Ovatko rillit rempallaan? Kaipaatko apua kehysten tai piilolinssien valintaan?

Optikko Kangasniemellä asioituasi tiedät, kenen puoleen käännyt jatkossakin. Olemme paikallinen hyvän palvelun asiantuntijaliike ja suomalaisen Näköasiantuntijat-verkoston jäsen.

Optikko Kangasniemi

Näöntutkimus tehdään perusteellisesti ja kiireettä. Optikkomme määrittää taittovirheesi, katsoo silmiesi yhteistoimintaa, mittaa silmänpaineen ja arvioi mahdolliset karsastukset. Optikolla on velvollisuus ohjata asiakas jatkotutkimuksiin, mikäli siihen ilmenee aihetta. Näöntutkimusten perusteella optikko kirjoittaa asiakkaalle silmälasireseptin. Varsinainen silmälasimääräys määritetään kehys- ja linssivalinnan yhteydessä.

Optikko Kangasniemi

Piilolinssien sovitus käy liikkeessämme vaivatta. Opetamme linssien käsittelyn ja varmistamme, että asiakas saa juuri hänen silmilleen sopivat linssit. Piilolinssien käyttö ei katso ikää, mutta käyttäjän on itse kyettävä pitämään huolta linssien oikeaoppisesta hoidosta. Neuvomme mielellämme piilolinssien käytössä ja huollossa.

Optikko Kangasniemi

Silmätautien erikoislääkäri Pasi Pöyhönen pitää liikkeessämme vastaanottoa. Hän on erikoistunut kaihi- ja taittovirhekirurgiaan. Varaa aikasi numerosta 02 572 1205 arkisin klo 9.30–17.00.

Optikko Kangasniemi

Kuivasilmäisyys ei ole vain ikääntyvien ihmisten vitsaus. Se on myös kasvava ongelma lasten ja nuorten sekä päätetyötä tekevien aikuisten keskuudessa. Kuivan silmän oireita ovat silmien vuotaminen, valonarkuus, kirvely, polttelu, punoitus sekä roskan ja hiekan tunne silmässä. Kuivasilmäisyyden aiheuttajia voi olla esimerkiksi lääkkeet, ruokavalio, koneellinen ilmastointi, puhelimien ja tablettien käyttö. Teemme kuivan silmän kunnon tutkimuksia, autamme selvittämään kuivasilmäisyyteen johtavat syyt ja opastamme ikävän vaivan hoidossa. Lue aiheesta lisää