TUOTTEET

Laadukkaita tuotteita

Autamme sinua tekemään laadukkaita ja viisaita valintoja. Ammattitaitoamme on löytää laajasta valikoimastamme tuotteet, jotka tekevät olosi varmaksi, mukavaksi ja tyylikkääksi.


Optikko Kangasniemi

Autamme valitsemaan laajasta valikoimastamme juuri sinun näköisesi ja kasvoihisi parhaiten istuvat kehykset. Täydennämme kehysvalikoimaamme pitkin vuotta ja otamme mahdollisuuksien mukaan asiakkaidemme toiveet huomioon. Tule tutustumaan monipuoliseen merkkikehysvalikoimaamme!

Optikko Kangasniemi

Meillä on myös kattava valikoima tyylikkäitä aurinkolaseja arkeen ja juhlaan omilla vahvuuksilla tai ilman. Aurinkolasit paitsi suojaavat silmiä haitalliselta UV-säteilyltä, ne ovat myös tärkeä osa pukeutumista. Aktiivinen elämä vaatii hyvin istuvat ja tehokkaat aurinkolasit. Autamme sinua valitsemaan sopivat lasit urheiluun ja vapaa-aikaan.

Optikko Kangasniemi

Asiantuntijamme mitoittaa linssit huolellisesti erikseen jokaiselle asiakkaalle. Käytämme optisesta laadustaan maailmanlaajuisesti arvostetun ZEISSin ja Essilorin linssejä, jotka hiotaan muotoon ja sovitetaan asiakkaan valitsemiin kehyksiin omassa pajassamme. Ketterän toimintamallin ansiosta asiakas saa uudet lasit tavallisesti noin 1,5 viikossa.

Optikko Kangasniemi

Opastamme sinua oikeanlaisten piilolinssien valinnassa. Valikoimaamme kuuluvat sekä kertakäyttölinssit että jatkuvakäyttöiset linssit. Piilolinssien käyttö ei katso ikää ja ne soveltuvat myös taittovirheen korjaamiseen. Allergia- ja astmaliiton hyväksymät kotimaiset Piiloset-tuotteet hoitavat hellävaraisesti silmiäsi. Lue lisää

Silmälasien ja aurinkolasien huolto

Vääntyikö sanka? Irtosiko ruuvi tai nenätyyny? Poikkea liikkeeseemme. Pienet korjaustoimenpiteet hoituvat kätevästi odotellessasi.